akciós ABAC kompresszorok az AirMaster-től!
TERMÉKEK
KOMPRESSZOROK
SŰRÍTETT LEVEGŐ KEZELÉSE
LÉGHÁLÓZAT
LEVEGŐS SZERSZÁMOK
 • légkulcs
 • csavarozó
 • csiszoló
 • fúró
 • KONDENZÁTUM-KEZELÉS
  INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE
  EGYÉB
  FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
  Feliratkozás hírlevélre
  *
  *
  A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
  quotation.jpg sűrítő_243-83.jpg kosár2.jpg
  Egyenesen a lényegre!
  Ha tudja milyen kompresszorra vagy ki-egészítőre van szüksége, itt egysze-rűen kérhet testreszabott árajánlatot
  A kompresszorokon túl...
  Szerviz, helyszíni felmérés, bérbeadás, csereberendezés...
  Válogasson kedvére!
  Akciós termékeink mellett kompresszor alkatrészeket, légszerszámokat, csatlakozókat vásárolhat közvetlenül
  KOMPRESSZOROKHOZ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSAINK
  Javítás
  Mind a csavarkompresszorok és dugattyús kompresszorok javítási technológiája a gyártók utasításainak megfelelően történik. A javítási munkák során tapasztalt szerelőink nem csak a hiba elhárítását végzik el, hanem a gyártói előírások szerinti ellenőrzési és biztonsági munkákat is.


  Karbantartás
  A kompresszorok minden egyes alkatrészének tökéletesen kell működnie folyamatos üzembiztonság érdekében. A kompresszorok javítási költsége jelentősen csökkenthető a rendszeres karbantartással. A költségek és a karbantartások időpontjai előre tervezhetőek, nem okoz munkakiesést, mindig üzemkész műszaki állapotot biztosít. Kössön karbantartási szerződést, ami különösen kedvező feltételeket biztosít Önnek!


  Karbantartási szerződés
  Ajánlatunk egy különösen előnyös, speciális akár full-szerviz szerződés, mely tartalmazza a kompresszor teljeskörű időszaki karbantartását valamint szükség szerinti javítását! A garanciális időszak meghosszabbítása mellett a kompresszor vagy kompresszortelep karbantartási költségei fixen előre tervezhetőek lesznek. Biztonságos szerviz-megoldás, meglepetések nélkül.

  Kompresszorbérlés
  Akár 1 napra is bérelhet tőlünk csavarkompresszort, dugattyús kompresszort, hűtveszárító, vagy ha épp arra van szükség légtartályt. Hosszútávú bérleti igény esetén kérje testre szabott ajánlatunkat. Az általában raktáron lévő bérelhető berendezéseink:
  • kompresszor
   • csavarkompresszor: 4 - 45 kW (500-6000 l/min)
   • dugattyús kompresszor: 1,1 - 7,5 kW (150-900 l/min)
  • hűtveszárító: 300-8000 l/min
  • légtartály: 270/500/900 l/11 bar
  Fogyasztásmérés, teljesítménymérés, racionalizálás
  Lord Kelvin-től származik az a gondolat, mely szerint "ha nem tudod mérni, akkor nem tudod fejleszteni sem". Ahhoz, hogy egyáltalán meg tudjuk állapítani egy légrendszer (kompresszor, légtartály, léghálózat) hibáit több szempontból is meg kell vizsgálnunk.
  kompresszor_fogyasztásmérés_3kép_resize.jpg


  Próbaüzem
  Azt szokták mondani, hogy puding próbája az evés, ez nálunk a kompresszor beszerzésre is igaz. Ha úgy érzi szeretné kipróbálni "élesben" is valamely általunk forgalmazott kompresszort vagy hűtveszárítót vegye fel velünk a kapcsolatot és készítse elő a berendezés helyét!


  Léghálózat a felméréstől a kivtielezésig
  Egy léghálózat szakszerű kivitelezésénél egy fontosabb dolog van, a léghálózat szakszerű megtervezése. Nem elég a sűrített levegőt megtermelni és utókezelni, annak a levegőnek a kompresszortól el kell jutnia az egyes levegőelvételi pontokig, mégpedig a kívánt mennyiségben és minőségben. Cégünk szakemberei a javaslattételtől a "kulcsrakész" léghálózat kivitelezéséig magukra vállalják ennek felelősségét
  A JOHN GUEST gyorscsatlakozós rendszer jellegéből adódóan "házilag" is kiépíthető, ekkor viszont, a nálunk vásárolt léghálózati elemekhez tanácsadás és tervezési segédlet is jár, igény szerint helyszíni szemlével egybekötve.

  JOHN GUEST Speedfit léghálózati elemek prospektus letölthető formátumban  ugrás az oldal tetejére


  A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.