akciós ABAC kompresszorok az AirMaster-től!
TERMÉKEK
KOMPRESSZOROK
SŰRÍTETT LEVEGŐ KEZELÉSE
LÉGHÁLÓZAT
LEVEGŐS SZERSZÁMOK
 • légkulcs
 • csavarozó
 • csiszoló
 • fúró
 • KONDENZÁTUM-KEZELÉS
  INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE
  EGYÉB
  quotation.jpg sűrítő_243-83.jpg kosár2.jpg
  Egyenesen a lényegre!
  Ha tudja milyen kompresszorra vagy ki-egészítőre van szüksége, itt egysze-rűen kérhet testreszabott árajánlatot
  A kompresszorokon túl...
  Szerviz, helyszíni felmérés, bérbeadás, csereberendezés...
  Válogasson kedvére!
  Akciós termékeink mellett kompresszor alkatrészeket, légszerszámokat, csatlakozókat vásárolhat közvetlenül
  Cégünk filozófiája

  Az AIRMASTER HUNGARY KFT. alapítói 1997 óta foglalkoznak folyamatosan sűrített levegő előállító, illetve kezelő berendezések, valamint ehhez kapcsolódó eszközök forgalmazásával, szervizelésével. A 100%-ban magyar tulajdonban lévő cég számos külföldi, nagy gyártóval tart fenn, üzleti és baráti kapcsolatot. A cég kezdeti küldetését a következőben fogalmazta meg:

  Jelen technológiai feltételek mellett a lehető legmagasabb minőségi szinten kielégíteni a felmerülő felhasználói igényeket és nem csupán termékeket értékesíteni, hanem sokkal inkább komplett megoldást szállítani az adott, sűrített levegőt érintő problémára

  Ennek megvalósítása érdekében termékeinket és szolgáltatásainkat úgy alakítjuk ki, hogy azok megfeleljenek a legmagasabb vevői elvárásoknak. A több, mint egy évtizedes szakmai tapasztalat és az állandó továbbképzések során nyert új ismeretek segítenek az ügyfeleinknek nyújtott tanácsadásban.

  Cselekvésünket ügyfeleink határozzák meg

  Folyamatosan figyeljük igényeiket és ennek megfelelően alakítjuk termékpalettánkat. Olyan rendszereket és termékeket ajánlunk, melyek maximálisan megfelelnek vásárlóink minőségi, gazdasági és esztétikai igényeinek. A forgalmazott berendezésekhez kapcsolódó szolgáltatások minőségi színvonalának folyamatos fejlesztése csapatunk minden tagjának kiemelt feladata.
  Eszköz- és raktárállományunkat folyamatosan bővítjük. Saját tulajdonú, több mint 1700 m2 iroda- és raktárházunkban bemutatóterem segíti a termékek jobb megismerését. Kiterjedt árukészletünk fogadásáról 600 m2-es raktárunk gondoskodik, kiegészülve egy jól felszerelt szervizállomással, ahol az új berendezések beüzemelését végezzük, valamint márkafüggetlen kompresszor szervizünk működik. Járműparkunk szerviz és szállítási feladatokat lát el, biztosítva a termékeinkhez kapcsolódó szolgáltatások biztonságos ellátását.

  Kóczián Zoltán ügyvezető  Az általunk forgalmazott termékek világszerte elismert márkák:
  abac.jpg worthington.gif lp.jpg
  chinook.jpg shamal.gif JG.JPG
  omi.jpg gentilin.jpg petro-canada.jpg
  metalwork.gif zander.jpg aircomp.gif
  sysadvance.gif filcar.gif

  ugrás az oldal tetejére


  A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.